Perheuinti ja Vesipeuhula
 
TAAPEROUINTIA 1 - 2 vuotiaille

Vauvauinnin jälkeen voi uintia jatkaa 1-2 vuotiaiden uintiryhmässä koko perheen voimin. 1 - 2 vuotiaille tarkoitetussa "Taaperouinnissa" opetellaan ikään sopivia motorisia taitoja leikkien, vesitouhujen ja sukellusten lomassa. Mikäli perheessä on vauvan tai taaperon lisäksi vanhempia lapsia, voi koko perhe uida samassa ryhmässä. Lasten iästä riippuen, esimerkiksi vesipeuhularyhmässä tai perheuimakoulussa.
 
 
VESIPEUHULA JA PERHEUIMAKOULU 3 - 7 vuotiaille


Vesipeuhula ja perheuimakouluryhmät ovat tarkoitettu 3 - 7 vuotiaille lapsille. Vesileikkien lisäksi opetellaan alkeisuimataitoja ja edistetään uimaanoppimista sekä opetellaan ikäryhmään sopivia motorisia harjoitteita. Opetus tapahtuu pienryhmissä, osin yksilöllisesti ja osin ryhmässä toimien, lasten yksilölliset valmiudet huomioiden.
Vesipeuhula- ja perheuimakouluissa on mahdollisuus suorittaa Suomen Uima- ja hengenpelastusliiton alkeisuimamerkkejä, jotka lisäävät lapsen kiinnostusta ja tavoitteellisuutta hyvän uimataidon oppimiseen.
 

 

ERITYISTÄ TUKEA TARVITSEVAT LAPSET 

Erityistä tukea tarvitsevat lapset uivat vauva- ja perheuintiryhmissämme lapselle soveltuvalla tavalla ja oman tuntemuksen mukaan. Huomioimme erityislasten tarpeita ja annamme yksilöllistä opastusta erityistarpeet, mahdolliset rajoitukset tai muut lääkärin antamat ohjeet huomioiden. Säännöllinen ja lapselle sopivalla tavalla toteutettu uiminen tukee lapsen kasvua ja kehitystä sekä tuottaa iloa niin lapselle kuin vanhemmillekin.
 
 
 
    
  Login